Povestea mea

     Totul a inceput de la jocul unei fetite cu papusile. Nascuta si crescuta intr-un atelier de croitorie, micuta Mirabel avea coltul ei de basm, in care, papusile erau cliente si incet, incet, avea sa deprinda de la mama sa, maestria confectionarii rochitelor.
     La inceput in joaca, apoi lucrand sub severa indrumare a mamei, care era un croitor extrem de perfectionist si atent la detalii. Micuta Mirabel creste si dezvolta o adevarata pasiune pentru moda si arta...
     Ajutata de mama sa si ajunsa la Facultatea de Arte si Design Vestimentar, realizeaza ca acesta este drumul ei si din 1997 ia nastere brand-ul ,,Mirabel''. La inceput ca o afacere de familie, axata in prima faza pe confectionarea si comercializarea produselor, apoi dezvoltand si partea de croitorie la comanda.
     Aceasta dezvolta o pasiune pentru industria modei, lanseaza colectii de rochii de ocazie si mirese la festivale de moda si astfel, in micul ei atelier, incep sa vina doamne si domnisoare din toate colturile tarii, care vad in creatiile ei, extrem de multa feminitate, extravaganta, dar si eleganta.
     Femeia si clienta Mirabel este deschisa prin rafinament, delicatete, putere, incredere in stil, mereu vazuta si admirata, chiar si de departe.
     Accentul este pus pe materiale de calitate, pe dragostea pentru micile detalii care fac diferenta: ornamente realizate manual, trene dramatice, supradimensionate, flori 3D, cristale, perle si pene; siluete clasice si extrem de conturate, modele contemporane, atat ready-to-wear, haute-couture sau vestimentatii obiect, colectiile fiind destinate femeii moderne, fashion.
     Indiferent daca este vorba de o rochie de zi, de seara, o rochie cocktail sau de mireasa, brand-ul ,,Mirabel'' ofera nenumarate optiuni pentru fiecare femeie increzatoare, care iubeste moda si luxul, fie ca adopta un stil clasic, fie nonconformist.