1. Tesaturi de calitate

Folosim tesaturi din colectiile haute couture ale producatorilor internationali, pe care le achizitionam din depozite din intreaga tara: tafta, tull, polyamida, dantela chantilly, matase naturala, broderii accesorizate manual, broderii 3D, pene naturale, pietre si cristale Swarovski.


2. Tehnici de design unice

Inovam in fiecare an tehnicile de design, astfel incat croiala fiecarui produs sa fie perfecta. Pentru produsele care necesita aplicatii manuale, petrecem zeci de ore pentru realizarea fiecarui produs in parte.


3. Intalnire personala cu designer-ul Mirabel

Fiecare tinuta realizata la comanda personalizata beneficiaza de atentia personala a designer-ului.


4. Notorietatea brand-ului

Brand-ul Mirabel este tot mai cunoscut, atat pe plan national cat si international, fiind ales din ce in ce mai mult, atat de cliente din intreaga tara cat si de vedete de televiziune si artiste.


5. Sute de cliente fericite

Cele mai in masura sa vorbeasca despre calitatea produselor noastre, sunt clientele multumite, care sunt foarte vizibile pe retelele de socializare prin multumirile lor publice.


6. Showroom si atelier de creatie in aceeasi locatie

Toate produsele sunt executate cu multa pasiune si dragoste in propriul atelier de creatie, care este in aceeasi locatie cu showroom-ul. Se aloca timp suficient pentru fiecare persoana care ne viziteaza, astfel incat, intr-un cadru relaxant, designer-ul sta de vorba cu fiecare clienta si incearca sa inteleaga visul ei, sa intre in povestea ei, iar la final, clienta sa poata spune ca si-a gasit rochia visurilor ei.


7. Tinute Mirabel pentru fiecare generatie

In decursul anilor, nu o data, am avut privilegiul de a imbraca pentru acelasi eveniment, mai multe generatii: de la bebeluse si fiice, pana la mamici si bunici.